Parastasuomessa.fi on kotimaanmatkailuun erikoistunut verkkomedia, joka kertoo kotimaisen matkailun, kulttuurin ja vapaa-ajan kohteista ja ilmiöistä. Tavoitamme verkon ja uutiskirjeen kautta tuhansia aktiivisia kotimaanmatkailun harrastajia, matkailuyhdistysten jäseniä ja matkailualan ammattilaisia. 

  Katso malliuutiskirje tästä.

  Mediamyynti: 
  Markkinointituuli Tmi
  Raija Kivinen 
  raija.kivinen@matkailulehti.fi
  Puh. 040 824 3820

  Löydät koko tiimimme yhteystiedot täältä.

  Kempulssi Oy

  Kempulssin mediaperhe
  – lehtiä, joita lukijat odottavat

  Mediaperheemme reipas kuopus on kotimaanmatkailuun erikoistunut verkkomedia parastasuomessa.fi, jota Kempulssi on julkaissut vuodesta 2023 lähtien.

  Tunne & Mieli on fiksu media mielen hyvinvoinnista. Lehden omistaja on Mielenterveyden keskusliitto, jonka toimintaa lehti tukee. Kempulssin tytäryhtiö Suomen Ammattimedia on tuottanut lehteä vuodesta 2019.

  Työ Terveys Turvallisuus on Suomen johtava työturvallisuuden, työterveyden ja työhyvinvoinnin erikoislehti. Aiemmin Työterveyslaitoksen julkaisema lehti muutti mediaperheeseemme vuonna 2015, jolloin Kempulssi perusti tytäryhtiö TTT Kustannuksen kustantamaan lehteä.

  Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset on Suomen johtava kiertotalouden, jätehuollon, vastuullisen kuluttamisen ja kiertotalousliiketoiminnan media. Kempulssin tytäryhtiö Suomen Ammattimedia on kustantanut lehteä vuodesta 2005.

  Kaikki alkoi kemiasta. Kemiamedia on kokeneen tiimimme tuottama arvostettu verkkomedia, joka tavoittaa kemian ja lähialojen ammattilaiset ja päättäjät osoitteessa kemiamedia.fi. Kempulssi julkaisi aiemmin Kemia-lehteä vuosina 2001–2022.