Matkailulehti on ainoa kotimaanmatkailuun erikoistunut aikakausimedia. Se kertoo kotimaisen matkailun, kulttuurin ja vapaa-ajan kohteista ja ilmiöistä. Matkailulehti inspiroi ja innostaa kotimaanmatkailuun painettuna lehtenä ja verkkosivustona.

  Koko: 210 x 280 mm, sivumäärä: 68

  Uudistunut Matkailulehti tavoittaa yli 15 000 lukijaa: kaikenikäisiä kotimaanmatkailun harrastajia, matkailuyhdistysten jäseniä ja matkailualan ammattilaisia. 

  Lehden uusi verkkosivusto parastasuomessa.fi ja uutiskirjeet tavoittavat keväästä 2023 lähtien entistä laajemmin eri-ikäiset kotimaanmatkailijat ja alan ammattilaiset.

  Mediamyynti: 
  Markkinointituuli Tmi
  Raija Kivinen 
  raija.kivinen@matkailulehti.fi
  Puh. 040 824 3820

  Löydät koko tiimimme yhteystiedot täältä.

  Reklamaatiot

  Kirjallisesti 14 vuorokauden kuluessa ilmestymispäivästä. Lehden vastuu virheistä tai mainoksen poisjäännistä rajoittuu enintään mainoksen hintaan.

  Mediamyynti: Markkinointituuli Tmi
  Raija Kivinen 

  raija.kivinen@matkailulehti.fi
  Puh. 040 824 3820

   
   

  Kempulssi Oy

  Kempulssin mediaperhe
  – lehtiä, joita lukijat odottavat

  Lehtiperheemme reipas kuopus on kotimaanmatkailuun erikoistunut Matkailulehti, jota Kempulssi julkaisee vuodesta 2023 lähtien.

  Tunne & Mieli on fiksu media mielen hyvinvoinnista. Lehden omistaja on Mielenterveyden keskusliitto, jonka toimintaa lehti tukee. Kempulssin tytäryhtiö Suomen Ammattimedia on tuottanut lehteä vuodesta 2019.

  Työ Terveys Turvallisuus on Suomen johtava työturvallisuuden, työterveyden ja työhyvinvoinnin erikoislehti. Aiemmin Työterveyslaitoksen julkaisema lehti muutti mediaperheeseemme vuonna 2015, jolloin Kempulssi perusti tytäryhtiö TTT Kustannuksen kustantamaan lehteä.

  Kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset on Suomen johtava kiertotalouden, jätehuollon, vastuullisen kuluttamisen ja kiertotalousliiketoiminnan media. Kempulssin tytäryhtiö Suomen Ammattimedia on kustantanut lehteä vuodesta 2005.

   

  Kaikki alkoi kemiasta. Kemiamedia on kokeneen tiimimme tuottama arvostettu verkkomedia, joka tavoittaa kemian ja lähialojen ammattilaiset ja päättäjät osoitteessa kemiamedia.fi. Kempulssi julkaisi aiemmin Kemia-lehteä vuosina 2001–2022.